Az adományokkal Kárpát-medencei árva és nehézsorsú fiatalokat támogattak diákjaink

 

Az egyetemista körökben egyedülálló jótékonysági esemény, az MCC VIII. Corvin Jótékonysági Bálja idén immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre 2015. március 7-én. Hét budapesti egyetem és főiskola különböző karainak hallgatói és oktatói, több mint 200 fő támogatta megtisztelő részvételével a VIII. Corvin Bált, ahol idén először, egy jótékonysági koncerttel vette kezdetét a műsor. A komoly és könnyűzenei számokból álló repertoárban mindenki megtalálhatta a saját ízlésének megfelelőt. A zenekarban egyetemi tanársegéd, a zongora mögött gyakorló közgazdász hallgató, szólót éneklő nemzeti biztonság- és védelempolitika szakos diák adták meg egy fantasztikus koncerttel az alaphangulatot.


A koncert után a bált az MCC elsőéveseinek hagyományos keringője nyitotta meg, az este további részében pedig hatalmasat buliztak a diákok. A rendezvény során beérkezett adományokat – amely a Corvin Bál szervezésének történelmében idén rekordnagyságot ért el – az Egyesület a Remény Kis Emberi Közösségért számára ajánlják fel a szervezők.


Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek, hozzájárultak ehhez a hagyományhoz, és jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát! Köszönet illeti továbbá támogatóinkat, akik nagylelkű hozzájárulásukkal segítették a rendezvény létrejöttét.


További információ az eseményről: http://corvinbal.mcc.hu

 


 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.