Az adományokkal Kárpát-medencei árva és nehézsorsú fiatalokat támogattak diákjaink

 

Az egyetemista körökben egyedülálló jótékonysági esemény, az MCC VIII. Corvin Jótékonysági Bálja idén immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre 2015. március 7-én. Hét budapesti egyetem és főiskola különböző karainak hallgatói és oktatói, több mint 200 fő támogatta megtisztelő részvételével a VIII. Corvin Bált, ahol idén először, egy jótékonysági koncerttel vette kezdetét a műsor. A komoly és könnyűzenei számokból álló repertoárban mindenki megtalálhatta a saját ízlésének megfelelőt. A zenekarban egyetemi tanársegéd, a zongora mögött gyakorló közgazdász hallgató, szólót éneklő nemzeti biztonság- és védelempolitika szakos diák adták meg egy fantasztikus koncerttel az alaphangulatot.


A koncert után a bált az MCC elsőéveseinek hagyományos keringője nyitotta meg, az este további részében pedig hatalmasat buliztak a diákok. A rendezvény során beérkezett adományokat – amely a Corvin Bál szervezésének történelmében idén rekordnagyságot ért el – az Egyesület a Remény Kis Emberi Közösségért számára ajánlják fel a szervezők.


Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek, hozzájárultak ehhez a hagyományhoz, és jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát! Köszönet illeti továbbá támogatóinkat, akik nagylelkű hozzájárulásukkal segítették a rendezvény létrejöttét.


További információ az eseményről: http://corvinbal.mcc.hu

 


 
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni április 26-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!