Meghívó

 

2014. március 8-án, immáron hetedszerre kerül megrendezésre a Mathias Corvinus Collegium jótékonysági bálja, a Corvin Bál. A teljes mértékben önkéntes munkából és felajánlásokból létrejövő rendezvény bevételét a szervezők ezúttal a Tessedik Sámuel Alapítvány, Családok Átmeneti Otthonának ajánlották fel.

 

A Mathias Corvinus Collegium idén is megrendezi a már hagyományosnak mondható Corvin Jótékonysági Bált. A Collegium hallgatóiból álló projektcsapat minden évben szeptembertől márciusig időt és energiát nem sajnálva dolgozik a rangos esemény megszervezésén. A rendezvény minden évben az önkéntesek munkájával és a nemes lelkű támogatók felajánlásaiból jöhet létre.

 

A bálra elsősorban a nagyobb egyetemek (Corvinus, BME, ELTE, stb.) hallgatóit, szakkollégistákat várunk, olyan fiatalokat, akikből tíz-húsz év múlva vezetők, döntéshozók lesznek. Célunk, hogy a fiatalok körében népszerűsítsük a jótékonykodást, megmutassuk, hogy másokon segíteni jó dolog. Mi lehet erre jobb eszköz, mint egy jótékonysági bál, ahol a bálozók a belépő és a tombolajegyek megvásárlásával egy nemes ügyet támogatnak, miközben jól érzik magukat, ismerkedhetnek egymással, finom borok és pezsgő társaságában a Gellért-hegyen?

 

A Corvin bál bevételéből a korábbi években többek a között a Magyar Vöröskeresztet, a Rotary Club-ot és a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesületet támogattuk. A 2014. március 8-án megrendezésre kerülő VII. Corvin Jótékonysági Bál támogatottja a gödöllői Tessedik Sámuel Alapítvány, Családok Átmeneti Otthona, ahol olyan fiatal, hátrányos helyzetű szülők lelnek otthonra, akik az intézmény támogatása nélkül nem tudnák felnevelni gyermeküket. Ezeknek a családoknak kívánunk segíteni oly módon, hogy a mindennapjaikhoz szükséges használati eszközöket, háztartási gépeket vásárolunk a bálon befolyt összegből. A gyermekeknek pedig állatkerti kirándulással szeretnénk maradandó élményt szerezni.

 

 

Ön is részese lehet a kezdeményezésnek a belépőjegy megvásárlásával, melynek ára magában foglalja az étel- és italfogyasztást az est folyamán.


Amennyiben más módon is szívesen támogatná a VII. Corvin jótékonysági Bált, ezen keresztül a Tessedik Sámuel Alapítvány, Családok Átmeneti Otthonát, szívesen fogadjuk felajánlását.

Jegyek és információ:

 

corvinbal@gmail.com


http://corvinbal.mcc.hu/

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"