Könyvbemutató a Hajléktalanokkal a hajléktalanokért projekt szervezésében.

 

A Hajléktalanokkal a hajléktalanokért projekt november 7-én tartotta a Művészlelkek a város peremén című antológiájának bemutatóját a Duna Palotában. Az irodalmi válogatás hét otthontalan szerző műveiből áll, amelyeket grafikák és a szerzők ars poeticája színesít.

 

A könyvbemutató programja igen változatos volt, hiszen az irodalom mellett a zene is szerepet kapott. Az estet a Hajléktalan Tehetségkutató győztese, a gitáros-dalszerző Balogh Miklós fellépése nyitotta meg, amelyet a rendezvény főszervezőjének, Kovács Orsolyának és a kötet főszerkesztőjének, Veszprémi Gábornak a gondolatai követtek. A bemutató egyik fénypontja Vásáry Tamás zongoraművész fellépése volt, akit a közönség hatalmas tapssal jutalmazott. A zongorajátékot az est főszereplőinek, az otthontalan művészeknek a bemutatása követett, akiknek egy-egy verse mellett arc poeticájuk is elhangzott, így a közönség egy kicsit közelebb érezhette, jobban megismerhette a szerzőket.

 

A fennkölt és megható pillanatokat olykor a vidámság váltotta fel, amelynek megkoronázása három művész (Veszprémi Gábor, Leé József és Balogh Gyöngyi) meglepetés produkciója volt.

 

A könyvbemutató végén a közönségnek személyesen is lehetősége volt megismerni a szerzőket, illetve dedikáltatni a megvásárolt példányokat.

 

Minda Judit

 "Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.