Az MCC vendégei a magyar közigazgatás működését tanulmányozták.

 

Egy hetet töltöttek Magyarországon a Führungsakademie Baden-Württemberg küldöttei.

A karlsruhei delegáció egy héten keresztül járta az országot az MCC igazgatójának kíséretében, hogy tanulmányozzák hazánk közigazgatásának működését.

 

Jog szakirányunk vezetője, Papp Gábor elsőként találkozott vendégeinkkel, akiknek a magyar közigazgatás alapjairól tartott bevezető előadást.

A hét hátralévő részében látogatást tettek a Parlamentben a miniszterelnökséget vezető államtitkárnál, Lázár Jánosnál; Budapest főpolgármesterénél, Tarlós Istvánnál; jártak a Külügyminisztériumban, ahol a helyettes államtitkár, Prőhle Gergely fogadta a küldöttséget.

 

Navracsics Tibor a közigazgatási reformról tartott előadást, Medgyesy Balázs Magyarországnak a dunai régió jövőjéről alkotott álláspontját ismertette. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség munkatársai az EU-s források felhasználásáról beszéltek vendégeinknek, a budapesti közlekedés fejlesztéséről pedig Nagy Levente, a BKK vezérigazgatói főtanácsadója mesélt.

 

A Német Kereskedelmi Kamara igazgatójával a magyar gazdaságról beszélgettek vendégeink és Asztrik főapát úr jóvoltából Pannonhalmán még a magyar történelem egyes fejezeteibe is betekintést nyerhettek.

 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.