Gyermekkorom óta készülök a jogi pályára, jelenleg ötödéves joghallgató vagyok az ELTE ÁJK-n. Főleg a büntető- és a gazdasági jog iránt érdeklődöm. Már elsőévesen részt vettem az egyetemen szervezett tudományos diákköri üléseken, majd 2010 szeptemberében a Büntetőjogi Tudományos Diákkör titkárává választottak, mely feladatomat azóta is ellátom amellett, hogy ösztöndíjas demonstrátorként is segítem a Tanszék oktatóinak munkáját.


Az egyetemi tanulmányok mellett a joggyakorlatot is volt alkalmam több területen is megismerni: dolgoztam gyakornokként polgári és büntető ügyekkel is foglalkozó ügyvédi irodában, a Központi Nyomozó Főügyészségen és a Fővárosi Főügyészségen.


A Collegium Jog szakirányán tanultak illeszkednek céljaimhoz és bízom abban, hogy segítenek majd azok elérésében. Idén pl. a Retorika a büntetőperben c. szakirányos kurzuson tanultak is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az ELTE ÁJK kari perbeszédmondó versenyének 2. helyét és közönségdíját szereztem meg. Jogi tanulmányaim mellett részt veszek a Collegium Vezetőképző Programjában, és harmadévesként szociológiát hallgatok a Budapesti Corvinus Egyetemen.