Ötödéves joghallgató vagyok, másodévesként vettek fel az MCC jog szakirányára. A kíváncsiság és a szakmai kihívás mellett az is vonzott, hogy különböző egyetemek hallgatóival tanulhatok együtt és az egyetemi tananyagtól különböző területeket ismerhetek meg.

Az összehasonlító magánjog és a jog közgazdasági elemzése váltak a kutatási területeimmé, emellett érdeklődöm a büntetőjog és a kriminológia iránt is. Másodévesként büntetőjogi demonstrátorként betekintést nyertem a tanszéki mindennapokba.

A negyedik évet Angliában töltöm, ahol a Warwick Egyetemen angol szerződési jogot és nemzetközi jogot tanulok. A jövőben szeretnék egy angol egyetemen LLM diplomát szerezni gazdasági jogi területen.

A jog mellett a színház és az irodalom tölti ki a szabadidőm, részt veszek a collegium KultúrBlog projektcsapatában és ír népzenét játszom. Hosszú távon szeretnék átfogó jogi tanácsadást nyújtani kulturális közintézmények számára és létrehozni egy alternatív tanrendű középiskolát kiemelkedő tehetségű fiatalok számára.