Téged annyi minden érdekel, ez biztos tetszene.” Ezekkel a szavakkal nyújtotta át középiskolai irodalomtanárom az MCC felvételi felhívását. A Középiskolás Program után az Alapozós képzésbe, majd a Jog szakirányra kerültem, most végzősként a Vezetőképző II. programban veszek részt. Nem csalódtam, valóban mindenről lehet itt tanulni. A legjobb, hogy nem csak az órákon, hanem közösségen belül egymástól is.

Jelenleg az ELTE ÁJK jogász szakán vagyok V. éves hallgató. Az egyetem alatt részt vettem a hágai Telders és a washingtoni Jessup Nemzetközi Perbeszédversenyeken, opponensként indultam az OTDK Európai jogi tagozatában. Másodévtől a Nemzetközi Jog tanszék demonstrátora vagyok, mivel a tantárgy a jogon túl igényel földrajzi, történelemi, filozófia, angol nyelvi ismereteket. Erasmus félévemet Hollandiában, Amszterdamban töltöttem, főleg nemzetközi közjogot és nemzetközi magánjogot tanultam.

Így utolsó évben az államvizsgák mellett az ELTE-ÁJK Telders Perbeszédverseny csapatát készítem fel a Hágai megmérettetésre és a Réczicza White & Case ügyvédi iroda versenyjogi osztályán vagyok gyakornok.