A kolozsvári MCC workshop után Budapesten tartott órát a Cass Business School professzora

 

'Leadership is imagining, willing and driving, and thereby making something happen which was not going to happen otherwise.'

 

Prof. Dr. David Sims a Cass Business School (City University London) Faculty of Management tanszékvezető professzora. A másfélnapos kurzuson az általa is leginkább kedvelt és kutatott kérdésekre helyezte a hangsúlyt, mint a problem construction - reconstruction intézményi alkalmazásai, stratégiák újraütemezése, megújítása, cognitive mapping. Ezek mellett körbejártunk vezetéselméleti kérdéseket és saját ehhez kapcsolódó erősségeinket, nehézségeinket, melynek konklúziója gyanánt átmeneti tervet készítettünk személyes továbbfejlődésünk tárgyáról és mikéntjéről.

 

Mit tudok felmutatni, amiben erős vagyok és az átlagosnál jobb? Miben kell fejlődnöm és milyen képesség elsajátítását érzem reménytelennek? Miért fontos, hogy elvárjam és hozzászokjak a visszajelzésekhez? Mennyiben szabad követnünk a példaképeinket? Hogy maradjak autentikus és rakjam össze a saját vezetői eszközkészletemet? Mindig a vezetőnek kell legelöl haladnia?

 

Az angol humorral fűszerezett hétvége elméleti kérdései és gyakorlati feladatai hozzásegítettek ahhoz, hogy úgy álljunk a 'vezetés' tudományához, mint akik személyesen is érintettek és projektjeinkben, csoportszervező tevékenységeinkben, egyéb szervező feladatainkban és a munkahelyeinken is hasznát tudjuk venni.

 

Kiss Anna Rita

 
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni április 26-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!