Diákjaink tollából:

 

Hogy miért jelentkeztem az MCC-be? Azért, mert a hallottak alapján azt gondoltam, része lehetek egy olyan programnak, amely biztosítja a töretlen tanulmányi fejlődést, és ezen felül összehoz egy olyan társaságot, amely motivál, és amelyben jól érzem magam. Továbbá azért, mert reméltem, hogy része lehetek egy olyan egyetemen felüli elitképzésnek, amely segít majd elhelyezkedni és megtalálni a helyem a világban. Bevált!
A folyamatos társasági élet és a legjobb egyetemek oktatói által tartott jó hangulatú, hasznos órák és nyelvórák mellett néha arra gondol az ember, jó lenne, ha nem csak 24 órából állna a nap!
Kozma Viktor

 

Az MCC-ben megtapasztaltam, milyen érzés, hogy ha igazán szeretnék valamit, és hajlandó vagyok küzdeni a céljaimért, hirtelen egyszerre minden körülmény a segítségemre siet: a tanárok, akiket a legnagyobbra tartok, bármilyen téma, ami csak érdekel, egyetlen karnyújtásnyira van tőlem. A nyitott gondolkodású és tehetséges emberek arra inspirálják egymást, hogy sokkal jobb teljesítményt érjenek el együtt, mint amire egyedül képesek volnának. Az MCC megtanít arra, hogy az igazán értékes eredményeket kemény munka árán lehet elérni és a kezünkbe is adja a lehetőséget ezeknek a céloknak az eléréséhez.
Polonkai Éva

 

A kurzusok érdekesek és interaktívak, ami merőben eltér számos egyetemi óránktól. A nyelvórákon 4-5 fős kiscsoportokban tanulunk, így nagyon gyorsan tudunk haladni, ami szintén különbség az egyetemi nyelvoktatással szemben. Szerencsésnek tartom magam, hogy az MCC közösségéhez tartozhatok, és úgy érzem, hogy a befektetett energia eltörpül amellett a sok pozitívum mellett, amit mind szakmailag, mind emberileg kapok a Collegiumtól és társaimtól.
Szűcs Dóra

 

Van az a tudás, amit elsajátíthatsz könyvekből és van, amit nem. Ez az utóbbi jellemzi mindazt, amit a média szakirányon kapunk: olyan gyakorlati ismereteket és háttértudást szerzünk meg, amelyet csak profi szakemberek és egy tabuk nélkül együttdolgozó, lendületes csapat tud kínálni. Én részesévé váltam ennek a nyüzsgésnek, tapasztalatcserének, kihívások kifogyhatatlan tárházának és ezentúl azon dolgozom, hogy velem együtt alakuljon tovább a szakirány.
Kovács Orsolya

 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.