Hétvégén újra e-KáPé szombat Székelyudvarhelyen

 

Második alkalommal találkozunk az erdélyi diákokkal a most szombaton soron következő képzésen, ez alkalommal az előadástechnika rejtelmeibe tekintünk be.

 

Elgondolkodtál már azon mitől lesz „jó” egy bemutató? Ha már rászánod magad, hogy emberek előtt beszélj, szeretnéd, ha előadásod élvezetes és emlékezetes legyen? Izzad a tenyered, remeg a hangod már csak annak a gondolatától is, hogy mások előtt prezentációt kéne tarts? Ha kétségeid vannak előadási technikáid megbízhatóságában, mi egy pár jó tippel és tanáccsal állunk elő, hogy hatékonyabban állítsd össze bemutatóid.

 

A miniképzést Kállai Emánuel online marketing szakember tartja, aki munkája során folyamatosan bemutat, prezentál, megértet, megszerettet.

 

Ráadásként Borzási Sarolta, a Magyar Ifjúsági Központ alelnöke, több nemzetközi program koordinátora, vezet be minket az EU működésébe.

 

Milyen szervei vannak az EU-nak? Hol dőlnek el a kérdések? Milyen ösztöndíj lehetőségek vannak? Miért fontos vagy épp nem fontos nekünk az EU? Ezekről a kérdésekről és még sok érdekességről beszélgetünk Borzási Saroltával.

 

Erdélyi diákok, várunk benneteket! :)

 

Helyszín: Székelyudvarhely, Tamási Áron Gimnázium

Időpont: 2014. május 24. 10.00-16.00

 Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"