Hétvégén újra e-KáPé szombat Székelyudvarhelyen

 

Második alkalommal találkozunk az erdélyi diákokkal a most szombaton soron következő képzésen, ez alkalommal az előadástechnika rejtelmeibe tekintünk be.

 

Elgondolkodtál már azon mitől lesz „jó” egy bemutató? Ha már rászánod magad, hogy emberek előtt beszélj, szeretnéd, ha előadásod élvezetes és emlékezetes legyen? Izzad a tenyered, remeg a hangod már csak annak a gondolatától is, hogy mások előtt prezentációt kéne tarts? Ha kétségeid vannak előadási technikáid megbízhatóságában, mi egy pár jó tippel és tanáccsal állunk elő, hogy hatékonyabban állítsd össze bemutatóid.

 

A miniképzést Kállai Emánuel online marketing szakember tartja, aki munkája során folyamatosan bemutat, prezentál, megértet, megszerettet.

 

Ráadásként Borzási Sarolta, a Magyar Ifjúsági Központ alelnöke, több nemzetközi program koordinátora, vezet be minket az EU működésébe.

 

Milyen szervei vannak az EU-nak? Hol dőlnek el a kérdések? Milyen ösztöndíj lehetőségek vannak? Miért fontos vagy épp nem fontos nekünk az EU? Ezekről a kérdésekről és még sok érdekességről beszélgetünk Borzási Saroltával.

 

Erdélyi diákok, várunk benneteket! :)

 

Helyszín: Székelyudvarhely, Tamási Áron Gimnázium

Időpont: 2014. május 24. 10.00-16.00

 David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!