2012-03-27

 

Interjú a Közelről című műsor ma délutáni adásában.

 

Tegnap a hajléktalan mentorok újra előadást tartottak álláskereső sorstársaik számára. A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért kezdeményezésről és a mentorrendszerről a Kossuth Rádió riportere kérdezte a projekt vezetőjét, Horváth Kingát. Az interjú ma délután 5 órakor hallható az MR1 Közelről című műsorában.

 

Az mentorok előadásainak célja, hogy olyan ismereteket szerezzenek a hajléktalanok, amelyek segítenek nekik az álláskeresésben és az állásinterjúkon, ezáltal támogatva őket a társadalomba történő visszaintegrációban. A programot a Nescafé 3IN1 Effect pályázatán elnyert 1 millió Ft-ból és a Mathias Corvinus Collegium valamint a Dózsa György úti Álláskereső Iroda által biztosított támogatással sikerült megvalósítani.

 

A következő előadás, amelyet a mentorok tartanak a Dózsa György úti Álláskereső Irodában (cím: Budapest, Dózsa György út 152.) 2012.  március 28-án, szerdán 10:00-12:00 között lesz.

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"