2011-03-02

Több érdeklődő és jelentkező kérésének eleget téve meghosszabbítottuk a szakirányos jelentkezés határidejét!

 

A pályázat leadásának új határideje: 2011. március 6.


A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: felveteli"KUKAC"mcc"PONT"hu.


A Collegium felvételt hirdet a Közgazdaságtan/Business, a Jog, a Média/Kommunikáció, a Nemzetközi kapcsolatok és a Közép-Európa-tanulmányok/Modern kori történelem szakirányaira, olyan első egyetemi évüket a 2010/2011-es tanév tavaszi félévében befejező hallgatók részére, akik az alábbi budapesti egyetemi karok adott szakjain nappali tagozatos hallgatóként folytatják tanulmányaikat:

BCE GTK, BCE KIK, BCE KTK, BCE TTK, BME ÉMK, BME ÉPK, BME GPK, BME GTK, BME KSK, BME TTK,  BME VBK, BME VIK, CEU, ELTE ÁJK, ELTE BTK, ELTE PPK, ELTE TÁTK, PPKE BTK, PPKE JÁK, KRE ÁJK, KRE BTK.

A jelentkezéshez motivációs levelet, életrajzot, fényképet, félév végi indexmásolatot és egy projektötlet vázlatát (min. 2-3 oldal) is kérjük csatolni. (Olyan projektötleteket várunk, amelyeket a hallgató szívesen megvalósítana collegista társaival az elkövetkező tanév során. Nem baj, ha a projekt nem minden részletében kidolgozott. Koncepcionális ötleteket várunk.)

A felvételi eljárásról és az egyes felvételi témakörökről a Szakirányos képzés Jelentkezés menüpontjában tájékozódhatnak!
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"