2011-03-02

Több érdeklődő és jelentkező kérésének eleget téve meghosszabbítottuk a szakirányos jelentkezés határidejét!

 

A pályázat leadásának új határideje: 2011. március 6.


A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: felveteli"KUKAC"mcc"PONT"hu.


A Collegium felvételt hirdet a Közgazdaságtan/Business, a Jog, a Média/Kommunikáció, a Nemzetközi kapcsolatok és a Közép-Európa-tanulmányok/Modern kori történelem szakirányaira, olyan első egyetemi évüket a 2010/2011-es tanév tavaszi félévében befejező hallgatók részére, akik az alábbi budapesti egyetemi karok adott szakjain nappali tagozatos hallgatóként folytatják tanulmányaikat:

BCE GTK, BCE KIK, BCE KTK, BCE TTK, BME ÉMK, BME ÉPK, BME GPK, BME GTK, BME KSK, BME TTK,  BME VBK, BME VIK, CEU, ELTE ÁJK, ELTE BTK, ELTE PPK, ELTE TÁTK, PPKE BTK, PPKE JÁK, KRE ÁJK, KRE BTK.

A jelentkezéshez motivációs levelet, életrajzot, fényképet, félév végi indexmásolatot és egy projektötlet vázlatát (min. 2-3 oldal) is kérjük csatolni. (Olyan projektötleteket várunk, amelyeket a hallgató szívesen megvalósítana collegista társaival az elkövetkező tanév során. Nem baj, ha a projekt nem minden részletében kidolgozott. Koncepcionális ötleteket várunk.)

A felvételi eljárásról és az egyes felvételi témakörökről a Szakirányos képzés Jelentkezés menüpontjában tájékozódhatnak!
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!