2012-03-24

 

A Hajléktalanokkal a Hajléktalanokért Projekt 1 éve született meg az MCC falai között.

 

A Projekt legújabb eseménye a Mentor-program, amely során 5 hajléktalannak biztosítottunk kommunikációs-és karriertréninget továbbá informatikai oktatást. Ezt a tudást mint mentorok adják tovább hajléktalan, illetve tartósan munkanélküli társaiknak. Reményünk szerint olyan előadásokat tudunk létrehozni, amelyek közvetlenebbek és éppen ezért hatékonyabban lesznek, hiszen a jelenlegi, illetve volt hajléktalanok tartják ezeket az előadásokat.

 

Az előadások célja az, hogy olyan ismereteket szerezzenek a hajléktalanok, amelyek segítenek nekik az álláskeresésben és az állásinterjúkon, ezáltal támogatva őket a társadalomba történő visszaintegrációban. A programot a Nescafé 3IN1 Effect pályázatán elnyert 1 millió Ft-ból és a Mathias Corvinus Collegium valamint a Dózsa György úti Álláskereső Iroda által biztosított támogatással sikerült megvalósítani.

 

A következő előadások, amelyeket a mentoraink tartanak a Dózsa György úti Álláskereső Irodában (cím: Budapest, Dózsa György út 152.) 2012. március 26-án, hétfőn 15:000 – 17:00 és március 28-án, szerdán 10:00-12:00 között lesznek.

 

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

 

HH projekt

 

Blog: http://hajlektalanokert.blog.hu/

 

Facebookon: http://www.facebook.com/Hajlektalanokkal

 

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"