E-learning kurzusaink szeptember és február elején indulnak. A felvételt nyert diákok szabadon választhatnak, melyiket szeretnék végezni.

  1. Közgazdaságtan (2x8 hét)
  2. Nemzetközi kapcsolatok (2x8 hét)
  3. Modern kori történelem (2x8 hét)
  4. Társadalmi tanulmányok (2x8 hét)
  5. Pszichológia (8 hét)
  6. Állam, jog, szabadság, kötelezettség (8 hét)
  7. Íráskészség-fejlesztés (4 hét)
  8. Academic Writing (4 weeks - EN)


A szeptemberben induló kurzusainkra a jelentkezési határidő 2017. június 18., de a Programba folyamatosan, a kiemelt felvételi időszakokon kívül is várjuk a jelentkezéseket. A szombati tréningekbe félév közben bármikor, e-learning kurzusainkhoz 8 hetente van lehetőség becsatlakozni. Határon túlról jelentkező diákjainkra ugyanezek a jelentkezési feltételek vonatkoznak.

Korábban felvételt nyert programtagoknak nem kell újból jelentkezniük.

 

A jelentkezés feltétele:

 

1.) egy szabadon választott olvasmány, film, sorozat, színházi darab vagy előadás rövid, írásbeli összefoglalása és kritikája 1-1,5 gépelt oldal terjedelemben*. Az összefoglalóban a választott mű rövid ismertetésén felül kritikai szemléletet is várunk, különös hangsúllyal a személyes véleményedre. Filmbemutató- vagy olvasónaplószerű leírás helyett arra vagyunk kíváncsiak, mit gondolsz a kiválasztott műről, miért tetszik vagy éppen nem tetszik számodra. Írhatsz akár pozitív, akár negatív kritikát is.


* Általános formázási követelmények a Wordben: Times New Roman betűtípus, 1,5 sorköz, 12-es betűméret, sorkizárt igazítás. A fogalmazás, valamint a csatolt fájl neve egyaránt tartalmazza a pályázó nevét!


2.) az itt elérhető pályázati adatlap kitöltése

 

FIGYELEM! A fogalmazást korábban olvasott, megnézett műből is írhatod. A könyvélményedet a saját gépeden szövegszerkesztőben készítsd el (pl. word) és ezután töltsd fel a pályázati adatlapod megfelelő helyére. A pályázatod elküldését követően legkésőbb a jelentkezési határidőt követő 2 héten belül e-mailben értesítünk a felvételi eredményedről. (kiemelt jelentkezési időszakon kívül, félév közben legfeljebb 10 munkanapon belül)