Öt diákunk szerepelt a döntőben

 

A K&H ötödik alkalommal rendezte meg a főiskolai és egyetemi hallgatók országos online bankszimulációs versenyét, amelyen országon belül 278 csapat (829 versenyző), határon túlról pedig további 7 csapat (21 versenyző) vett részt. Az idei verseny központi témája a hitelkihelyezés, a jó hitelportfólió összeállítása volt.

 

A versenyzők egy virtuális kereskedelmi bank felsővezetőiként hoztak döntéseket termékbevezetésről, kötvénykibocsátásról, az osztalék mértékről. A cél az volt, hogy az online szimulációs verseny során a legeredményesebb bankot hozzák létre. A döntőben tíz, egyetemistákból álló csapat vett részt, ahol már személyesen, egy közösen elkészített prezentációban kellett ismertetniük számításokkal alátámasztott elképzeléseiket a fogyasztói megtakarítások alakulásáról az aktuális jegybanki kamatok tükrében.

A K&H vezetőiből álló szakmai zsűri elismeréssel szólt a kreatív, újító jellegű megoldásokról, amelyek a diákoktól érkeztek.

 

Az első helyezett csapatban vezetőképzős hallgatónk, Tuza Ágnes versenyzett; a második helyezett csapatban pedig két Közgazdaságtan/Business szakirányos hallgatónk, Ferke Dávid és Kozma Viktor szerepelt.

Döntős volt még Szabó Bence és Ván Bálint is, akik az MCC Közép-Európa szakirányát erősítik.

 

Gratulálunk az eredményekhez!

 

Forrás: www.khdiakkupa.hu

Ván Bálint, Szabó Bence, Ferke Dávid, Tuza Ágnes, Kozma Viktor

 

 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.