Öt diákunk szerepelt a döntőben

 

A K&H ötödik alkalommal rendezte meg a főiskolai és egyetemi hallgatók országos online bankszimulációs versenyét, amelyen országon belül 278 csapat (829 versenyző), határon túlról pedig további 7 csapat (21 versenyző) vett részt. Az idei verseny központi témája a hitelkihelyezés, a jó hitelportfólió összeállítása volt.

 

A versenyzők egy virtuális kereskedelmi bank felsővezetőiként hoztak döntéseket termékbevezetésről, kötvénykibocsátásról, az osztalék mértékről. A cél az volt, hogy az online szimulációs verseny során a legeredményesebb bankot hozzák létre. A döntőben tíz, egyetemistákból álló csapat vett részt, ahol már személyesen, egy közösen elkészített prezentációban kellett ismertetniük számításokkal alátámasztott elképzeléseiket a fogyasztói megtakarítások alakulásáról az aktuális jegybanki kamatok tükrében.

A K&H vezetőiből álló szakmai zsűri elismeréssel szólt a kreatív, újító jellegű megoldásokról, amelyek a diákoktól érkeztek.

 

Az első helyezett csapatban vezetőképzős hallgatónk, Tuza Ágnes versenyzett; a második helyezett csapatban pedig két Közgazdaságtan/Business szakirányos hallgatónk, Ferke Dávid és Kozma Viktor szerepelt.

Döntős volt még Szabó Bence és Ván Bálint is, akik az MCC Közép-Európa szakirányát erősítik.

 

Gratulálunk az eredményekhez!

 

Forrás: www.khdiakkupa.hu

Ván Bálint, Szabó Bence, Ferke Dávid, Tuza Ágnes, Kozma Viktor

 

 
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!