2011-09-20

Megjelent a Mathias Corvinus Collegium legújabb kiadványa, a Felsőoktatás Magyarországon és a világban. Tendenciák és lehetőségek című tanulmánykötet.

 

A kötet célja, hogy áttekintse jeles magyar és külföldi vezető személyiségek felsőoktatással kapcsolatos gondolatait. A szerzők között megtalálhatóak a magyar felsőoktatás – kutatás és egyetemi élet képviselői (BCE, ELTE, MCC, PKE, PPKE), a gazdasági és tanácsadói szféra döntéshozói (Keler Zrt., McKinsey & Company), valamint a világ legjelentősebb egyetemeinek, üzleti iskoláinak és vezetőképzőinek (Führungsakademie Baden – Württemberg, IESE Business School, London School of Economics, Peking University, Vlerick management School) professzorai. Az oktatásstratégia, felsőoktatás, vezetőképzés, oktatásmenedzsment és –finanszírozás iránt érdeklődő, valamint minden, a társadalom jövőjéért felelősséget érző olvasó haszonnal forgathatja a könyvet.

A magyar – angol nyelvű kötetet a Collegium ügyvezető igazgatója, Szalai Zoltán mutatja be 2011. szeptember 26-án 18.30-kor az Alexandra Irodalmi Kávéházban.

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/C

Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"