2011-09-20

Megjelent a Mathias Corvinus Collegium legújabb kiadványa, a Felsőoktatás Magyarországon és a világban. Tendenciák és lehetőségek című tanulmánykötet.

 

A kötet célja, hogy áttekintse jeles magyar és külföldi vezető személyiségek felsőoktatással kapcsolatos gondolatait. A szerzők között megtalálhatóak a magyar felsőoktatás – kutatás és egyetemi élet képviselői (BCE, ELTE, MCC, PKE, PPKE), a gazdasági és tanácsadói szféra döntéshozói (Keler Zrt., McKinsey & Company), valamint a világ legjelentősebb egyetemeinek, üzleti iskoláinak és vezetőképzőinek (Führungsakademie Baden – Württemberg, IESE Business School, London School of Economics, Peking University, Vlerick management School) professzorai. Az oktatásstratégia, felsőoktatás, vezetőképzés, oktatásmenedzsment és –finanszírozás iránt érdeklődő, valamint minden, a társadalom jövőjéért felelősséget érző olvasó haszonnal forgathatja a könyvet.

A magyar – angol nyelvű kötetet a Collegium ügyvezető igazgatója, Szalai Zoltán mutatja be 2011. szeptember 26-án 18.30-kor az Alexandra Irodalmi Kávéházban.

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/C

David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!