Jelentkezés

A BKF és az MCC az „Együttműködés a legjobbak tehetséggondozásáért” projekt során a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola médiaoktatás terén szerzett többéves tapasztalatát alapul véve fejleszti tovább az MCC-ben nemrég elindított média szakirányt.


A demokráciában a média a társadalmi nyilvánosság elemi fontosságú része, működését ezért is fontos tanulmányozni és megérteni. Az újságírás, a kommunikáció is szakma, olyan szabályokkal, amelyeket hosszú ideje tökéletesítenek és vitatnak a liberális demokráciákban. A Mathias Corvinus Collegiumban elsősorban az angolszász hagyományok szerint tanítjuk a médiumok működésének titkait és működtetésének fortélyait. Kiindulópontunk a szabad sajtó és a felkészült újságíró ideálja, s az ebből eredő szemléletnek a magyarországi média világa ad kontextust. A szakirányon főként PR/kommunikáció, üzleti újságírás, vállalati kommunikáció és web 2.0 kommunikáció terén szereznek ismereteket a hallgatók.

  

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"