Konferencia dr. Bagdy Emőke részvételével

 

A Mathias Corvinus Collegium szeretettel meghívja Önt a "Tehetséggondozás felsős fokon" című konferenciára, amelyet 2016. április 30-án, szombaton rendez a Collegium épületében!

 

A „Tehetséggondozás felsős fokon” konferencia hagyományteremtő kezdeményezés. Célunk egyrészt a felső tagozatos korosztály tehetséggondozási lehetőségeinek és módszereinek bemutatása, a formális és nonformális oktatási rendszerek tapasztalatainak megosztása, másrészt az asszertív-támogató pedagógusi attitűd alapvonásainak felvázolása. A konferencia szakmai találkozási pont, közösségi bázis kíván lenni, ahol a tehetséggondozás iránt érdeklődő pedagógusok számára fórumot biztosítunk a módszertani ötletek megosztására.

 

Rendezvényünkön tehetséggondozással foglalkozó pedagógusok és szakemberek rajzolják fel a jelenlegi iskolai keretek közötti tehetséggondozási utakat, a támogató pedagógusi szemlélet jellemzőit, a Z generáció sajátosságait, illetve a Fiatal Tehetség Program oktatási koncepcióját is szeretnénk megismertetni.

 

Időpont: 2016. 04. 30. 8 óra

Helyszín: Mathias Corvinus Collegium, 1016 Budapest, Somlói út 51. aula

 

További információ és jelentkezés ITT.

 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.