Konferencia dr. Bagdy Emőke részvételével

 

A Mathias Corvinus Collegium szeretettel meghívja Önt a "Tehetséggondozás felsős fokon" című konferenciára, amelyet 2016. április 30-án, szombaton rendez a Collegium épületében!

 

A „Tehetséggondozás felsős fokon” konferencia hagyományteremtő kezdeményezés. Célunk egyrészt a felső tagozatos korosztály tehetséggondozási lehetőségeinek és módszereinek bemutatása, a formális és nonformális oktatási rendszerek tapasztalatainak megosztása, másrészt az asszertív-támogató pedagógusi attitűd alapvonásainak felvázolása. A konferencia szakmai találkozási pont, közösségi bázis kíván lenni, ahol a tehetséggondozás iránt érdeklődő pedagógusok számára fórumot biztosítunk a módszertani ötletek megosztására.

 

Rendezvényünkön tehetséggondozással foglalkozó pedagógusok és szakemberek rajzolják fel a jelenlegi iskolai keretek közötti tehetséggondozási utakat, a támogató pedagógusi szemlélet jellemzőit, a Z generáció sajátosságait, illetve a Fiatal Tehetség Program oktatási koncepcióját is szeretnénk megismertetni.

 

Időpont: 2016. 04. 30. 8 óra

Helyszín: Mathias Corvinus Collegium, 1016 Budapest, Somlói út 51. aula

 

További információ és jelentkezés ITT.

 
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!