A szerző mesél az MCC kiadásában megjelent könyvéről

 

A közgazdaságtan megváltása című kötet szerzője, John D. Mueller a washingtoni Ethics and Public Policy Center közgazdasági programjának vezetője.


2015. januári visszavonulásáig 26 éven keresztül a washingtoni LBMC LLC gazdasági és pénzügyi piacelemző cég vezető közgazdásza, majd elnöke volt. Amerikai és külföldi gazdasági döntéshozóknak nyújtott tanácsadási tevékenysége kiterjedt a monetáris, a jövedelemadózási, valamint a szociális ellátási és társadalombiztosítási rendszert érintő kérdésekre. 1979–1988 között Jack Kemp képviselő kongresszusi irodájának közgazdásza. Az időszak túlnyomó részében, ideértve Ronald Reagan elnökségének időszakát (1981–1989), a Kemp által elnökölt republikánus kongresszusi képviselőcsoport közgazdasági tanácsadója.


A Lehrman Institute vezető kutatója, a Princeton Egyetemen működő James Madison Society tagja, a Jack Kemp Foundation és az Intercollegiate Studies Institute kutatója.


Az alábbi videóban mesél a könyv keletkezéséről és központi gondolatáról.

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"