Második helyezést értek el az OMD-n médiás hallgatóink.

 

Mészár Anna, Zöldi Blanka és Bán Bence csapata a tavalyi negyedik helyezés után idén második lett az Országos Média Diákversenyen!

 

Az OMD 2001 óta szervezi meg az Országos Média Diákversenyt, amelyre az ország különböző felsőoktatási intézményeiből pályázhatnak a marketinget és marketingkommunikációt tanuló hallgatók.

 

Évről évre az ország minden részéről nevező lelkes csapatok bizonyítják, hogy a verseny fontos szerepet tölthet be a marketinget, marketing kommunikációt tanuló diákok életében, hiszen lehetőséget biztosít a szakma iránt érdeklődő diákok számára a médiatervezési módszerek megismerésére, a média kreatív alkalmazására. Kapcsolatba kerülhetnek a szakma kiválóságaival, a megszerzett tapasztalatok pedig támogathatják őket későbbi pályaválasztásuk során.

A verseny nem titkolt célja, hogy felfedezze és felkarolja a jövő tehetséges média szakembereit.

 

Molnár Bálint szakirányvezető és Korner Veronika alumnánk felkészítése mellett a hatvan jelentkezőből végül második helyen zárta a versenyt az MCC-s csapat.

 

 

Gratulálunk az eredményhez!

 Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"