A Collegium kiemelten támogatja az önálló ötletek kivitelezését, megvalósítását. Ennek az elvnek a szellemében minden, szakirányos képzésre jelentkező diáknak feladata egy önálló projektterv készítése és leadása. A beérkezett tervek közül a Collegium szakmai testülete választja ki azokat, amelyeknek támogatja a megvalósítását.
A kiválasztott projektekhez kell – szimpátia vagy elkötelezettség alapján – valamennyi tanulónak csatlakozni.
A kialakuló projektcsapatok feladatai: a feladatkörök kijelölése; a projekt pontos célrendszerének kidolgozása; a megvalósítási ütemterv elkészítése; az eszközigény felmérése; a támogatók felkutatása; a projekt előmenetelének és eredményeinek dokumentálása. Minden projektcsapat szakterületén elismert, felkészült tanácsadó segítségét veheti igénybe mentorként.
Mindez lehetőséget és teret biztosít a diákok számára, hogy mind egyéni, mind csapatbeli képességeiket, illetve vezetői készségeiket kipróbálják, megmutathassák. Emellett a félévi értékelés szerves részét képezi.


 

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"