Ünnepélyes sportpálya átadóra invitálunk mindenkit!

 

A Játék Mely Valóra Válik” projekt többéves, kitartó munkája végéhez ért: megépült a Bolyai Gyermekotthon új sportpályája!

 

Diákjaink kezdeményezése 2009-ben indult azzal a célkitűzéssel, hogy a fővárosi Bolyai Gyermekotthon Breznó közi épületének udvarán egy többfunkciós, aktív kikapcsolódásra lehetőséget nyújtó sportpályát építsenek. Az elképzelés szerint így a nehéz családi körülményeik miatt gyermekotthonba került fiatalok számára is megadatik az a lehetőség, hogy felhőtlenül élvezhessék a sport és a játék örömeit saját udvarukon.

 

A terv kivitelezéséhez a legfőbb szakmai és anyagi segítséget intézményünk mellett partnerszervezetünk, a Rotary Club Budapest-City nyújtotta, amely évek óta támogatója a Bólyai Gyermekotthonnak. A projekt munkálatainak finanszírozása és kivitelezése vállalatoktól és magánszemélyektől kapott szponzoráció révén történt. A projektcsapat tagjai igyekeztek hangsúlyt helyezni a személyes kapcsolatokra is: több alkalommal vettek részt szabadidős foglalkozásokon az otthon lakóival (például kertészkedés, adventi mézeskalács-sütés).

 

A mostani alkalom a projekt lezárulását, a sportpálya felépülését hivatott családias keretek között ünnepelni.

Az eseményre szeptember 22-én kerül sor a Gyermekotthon udvarán.

 

Időpont: 2012. szeptember 22. 17:00

Helyszín: 1118 Budapest, Breznó köz 10-12.

 

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a lenti elérhetőségek egyikén!

E-mail: jatek.mely.valora.valik@gmail.com

Telefon: 06-20-544-0087