Prezi, UStream és a legnagyobb magyar startupok a Mathias Corvinus Collegiumban

 

Hallgatóink szervezik meg a Startup Pirates elnevezésű accelerator programsorozat első hazai eseményét 2014. február 1-8. között. A Portugáliából indult kezdeményezés célja a startup kultúra népszerűsítése és új vállalkozások ösztönzése. Az egyhetes program résztvevői sikeres hazai startupperektől hallgathatnak előadásokat, valamint mentorok közreműködésével saját startup ötletükön dolgozhatnak. A legjobban kidolgozott ötleteket a szervezők az esemény végén díjazzák. Az angol nyelvű program előadója lesz többek között Oszkó Péter, aki a portfoLion és Kereskényi Balázs, aki a UStream képviseletében tart workshopot, illetve David Trayford világszerte elismert pitching guru is részt vesz az eseményen.

 

Lisszabon, Maastricht, Kolozsvár mellett 2014-ben Budapest is otthont ad a Startup Pirates programsorozatnak, amely a már sikeres startupperek előadásai mellett gyakorlati problémák megoldásával és saját ötletek kidolgozásának lehetőségével várja a leendő startuppereket. Az egyhetes program során a regisztrált résztvevők a már befutott, főkent hazai startup cégek képviselőinek előadásait hallgathatják meg, míg a délután folyamán, készülő ötleteikhez mentorok nyújtanak szakmai segítséget. Az esemény célja, hogy gyakorlati eszközökkel ösztönözze új startup cégek indulását. Az előadói és mentori kör a hazai startup világ sikeres és elismert képviselőiből áll. Előadást tart többek között: Hild Imre (iCatalpult), Szabó Attila (Budapest Toastmaster Club), Gallai Richárd (Megoldás.Most), Fabio Carati (EIT ICT Labs/Telecom Italia), Dehelán Gábor (thehub), Oszkó Péter (PortfoLion Zrt.), Zsembery Levente (X-ventures), David Tacconi (CoRehab), Shehryar Piracha (KuponVilág) és dr. Kádas Péter (Startupdate.hu).

 

A részletes program ITT található.

 

Február 5-én, szerdán 19.00-tól Open Meetup keretében Berkovics Dalma (OuiShare), Komár Balázs (IseeQ) és dr. Kádas Péter (Startupdate.hu) tart nyilvános előadást a Mathias Corvinus Collegiumban.

 

A konferenciáról és az előadókról további információ az esemény honlapján és Facebook oldalán található: budapest.startuppirates.org

facebook.com/spbudapest

 

Az esemény sajtónyilvános, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a budapest@startuppirates.org címen várnak az esemény szervezői.

 

További információért keresse az esemény főszervezőjét, Kovács-Osváth Zoltánt (+36/30 3410009).

 


 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.