2013-09-27

 

Szalai Zoltán, az MCC ügyvezető igazgatója a TALENTn Konferencián

 

A TALENTn Konferencia oktatási intézmények, illetve a versenyszféra tehetséggondozással foglalkozó szakembereit ültette egy asztalhoz 2013. szeptember 26-án rendezett szakmai fórumának kerekasztal-beszélgetésén. Szalai Zoltán (az MCC ügyvezető igazgatója) Prof. Dr. Bagdy Emőkével (pszichológus, pszichoterapeuta) és Kolosi Péterrel (RTL Klub programigazgató) beszélgetett tehetségsegítés aktuális kérdéseiről. A beszélgetést Szűts Ildikó az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, az OTP Bank kommunikációs igazgatója vezette.

 

A TALENTn Gondolat. Tehetség. kezdeményezés olyan fórum, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a konferencia elnevezése.

 

Az első La Femme magazin szervezésében megvalósult konferencián 12 izgalmas fiatal tehetség is bemutatkozott a korosztálytársak előtt. Sokféle háttérrel rendelkező tehetséges fiatal megannyi témáról tartott előadást. A fellépők között volt molekuláris biológus, mérnök, robotprogramozó, kutatóorvos, zongoraművész és esélyegyenlőségi szakember.

 

A rendezvényen készült vidóanyagok az http://www.talentn.hu/ oldalon érhetők el.

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"