2011-03-08

Volt ott minden, mint a moziban!

 

Volt egy léghajó-zuhan-a-napba-és-ki-kell-ugrani-egy-lakatlan-szigetre-de-egyel-kevesebb-ejtőernyő-van-így-valakinek-a-hajón-kellett-maradnia, bár a végső cél sokáig – legalábbis számomra – nem volt teljesen egyértelmű, de lelkesen úgy tettem, mintha érteném. Azért innen írnék egy-két foglalkozást: Mel Gibson fenékduplőr (ő menekült meg másodszor), nemibetegség-terjesztő (kis lakatlan szigeti kolóniánk nagyon fontos eleme, elsőnek menekült meg), cipőfűzőfestő, lépcsőszámláló, portás, gabonaszámláló, drótostót (nagyon fontos, nagyon hagyományos edényjavító foglalkozás) stb.

Szombaton, a reggeli után, előadást hallhattunk Veszelszki Ágitól (ELTE BTK, Internet és média műhely), Séreld és lájkold a fészen címmel az elektronikus felületeken használt nyelvről.

Mindkettőnknek nagyon tetszett a tábor, már így elsőre is, és ajánljuk mindenkinek, hogy tegyen egy próbát, jöjjön el az elkövetkezendő táborokba (illetve programokra!), ha még nem volt, ha már volt, csak most nem jött el, akkor térjen vissza a KP-s csapatba!

A teljes élménybeszámoló Fekete Marcell és Tordai Dániel tollából elolvasható itt!
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!