2012-04-18

 

A nemzetközi esettanulmányi versenyen első helyezést ért el a budapesti csapat.

 

A TIMES (Tournament in Management and Engineering Skills) az ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) diákszervezet által rendezett, elsősorban műszaki menedzsereknek és mérnök-közgazdászoknak szóló esettanulmányi verseny, ahol a résztvevő csapatoknak egy angol nyelven megfogalmazott gazdasági és műszaki hátterű üzleti problémát kell megoldaniuk. Az eset megoldására 4 óra áll rendelkezésre, ami a csapat kapacitásainak legoptimálisabb kihasználását követeli. A megoldás kidolgozása a problémamegoldáson túl a pénzügyi, mérnöki, gazdasági számítások elvégzését, és a megoldás felrajzolását is jelenti. A csapatok ezt követően 15 percben prezentálják elképzelésüket az eset megoldására. A tökéletes angolság mellett az előadás felépítésére, érthetőségére is figyelnie kell a versenyzőknek.


A stockholmi döntő négyfős budapesti csapatának 3 tagja is az MCC diákja. Közgazdaságtan/Business szakirányos hallgatóink – Pólya Málna, Bognár Balázs, Hartmann Csaba – Gyárfás Natalie BCE-s diákkal együtt alkották a nyertes csapatot.


Gratulálunk!

 

 

 

A győztes csapat: Bognár Balázs, Pólya Málna, Gyárfás Natalie, Hartmann Csaba

 

 
Bekker Balázs nyerte a Komáromy Gábor-ösztöndíjat

 

Sajtóközlemény

Budapesti diákok nyerték meg a Heavener International Case Competition esettanulmány-megoldó versenyt

 

A győztes csapatban MCC-s hallgató és alumna is szerepelt

Felvételt hirdet a Jog szakirány

 

"Változatos feladatok, intelligens, kommunikatív társaság, a felvételi fogalmával számomra mindaddig összeegyeztethetetlen hangulat"