Az eredményhirdetésre múlt szombaton került sor

 

November 16-kán ünnepélyes eredményhirdetésen vehették át nyereményeiket az MCC Tanulás 2.0 videópályázat díjazottjai. A jutalmakat Molnár Bálint, az MCC Média/Kommunikáció szakirányának szakirányvezetője, a pályázat zsűritagja, valamint Tarján Kata, a Középiskolás Program vezetője adták át. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Az MCC videópályázatának az volt a célja, hogy olyan kreatív videóanyagok keletkezzenek, amelyek felhívják a figyelmet a tanulásra, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire. Napjainkban egyre több technológiai újdonság és elektronikus eszköz (PC, tablet, okostelefon, digitális tábla, szavazórendszerek, e-learning stb.) lát napvilágot. Ezeket mindannyian jól ismerjük, nap mint nap használjuk, viszont a tanulással ritkábban hozzuk őket összefüggésbe. Az Internet elterjedése szintén a tanulás új dimenzióit nyitotta meg az e-learninggel, távoktatással, az online feladatvégzés, együttműködés és csoportmunka lehetőségeivel. A pályázók feladata az volt, hogy e témakörben készítsenek videót.

 

A videópályázat beküldési határideje október 31-ke. A beérkezett harmincegy, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire reflektáló videó mindegyike megfelelt a pályázat követelményeinek. A videók megtekinthetőek a pályázat Facebook oldalán.

 

A zsűri döntése alapján az alábbi sorrend született:

 

1. helyezett: Horváth Rozália

 

2. helyezett: Kőrös Ádám

 

3. helyezett: Erdei Debóra és Iepure Rudolf

 

Közönségdíj: Czabán Vivien

 
David Venter Magyarországon tart tárgyalástechnika tréninget

 

Közkedvelt oktatónk kurzusa most nem csak az MCC hallgatói számára elérhető

Újra esetversenyt rendez a Nemzetközi kapcsolatok szakirány

 

Jelentkezni május 5-ig lehet

BCG Strategy Cup – 10th Edition

 

Gratulálunk dobogós helyezett hallgatóinknak!