Az eredményhirdetésre múlt szombaton került sor

 

November 16-kán ünnepélyes eredményhirdetésen vehették át nyereményeiket az MCC Tanulás 2.0 videópályázat díjazottjai. A jutalmakat Molnár Bálint, az MCC Média/Kommunikáció szakirányának szakirányvezetője, a pályázat zsűritagja, valamint Tarján Kata, a Középiskolás Program vezetője adták át. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Az MCC videópályázatának az volt a célja, hogy olyan kreatív videóanyagok keletkezzenek, amelyek felhívják a figyelmet a tanulásra, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire. Napjainkban egyre több technológiai újdonság és elektronikus eszköz (PC, tablet, okostelefon, digitális tábla, szavazórendszerek, e-learning stb.) lát napvilágot. Ezeket mindannyian jól ismerjük, nap mint nap használjuk, viszont a tanulással ritkábban hozzuk őket összefüggésbe. Az Internet elterjedése szintén a tanulás új dimenzióit nyitotta meg az e-learninggel, távoktatással, az online feladatvégzés, együttműködés és csoportmunka lehetőségeivel. A pályázók feladata az volt, hogy e témakörben készítsenek videót.

 

A videópályázat beküldési határideje október 31-ke. A beérkezett harmincegy, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire reflektáló videó mindegyike megfelelt a pályázat követelményeinek. A videók megtekinthetőek a pályázat Facebook oldalán.

 

A zsűri döntése alapján az alábbi sorrend született:

 

1. helyezett: Horváth Rozália

 

2. helyezett: Kőrös Ádám

 

3. helyezett: Erdei Debóra és Iepure Rudolf

 

Közönségdíj: Czabán Vivien

 
"Az elitet fel kell készíteni feladatai elvégzésére”

 

Maróth Miklós volt az idei Diplomaosztó díszvendége

Álláslehetőség

 

Utazás-, és oktatásszervező koordinátort keresünk

Az MCC ismét Kiválóan Akkreditált Tehetségpont lett

 

A háromévente szükséges akkreditációs folyamat ezúttal is sikerrel és elismeréssel zárult.