Az MCC videópályázatának az volt a célja, hogy olyan kreatív videóanyagok keletkezzenek, amelyek felhívják a figyelmet a tanulásra, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire. Napjainkban egyre több technológiai újdonság és elektronikus eszköz (PC, tablet, okostelefon, digitális tábla, szavazórendszerek, e-learning stb.) lát napvilágot. Ezeket mindannyian jól ismerjük, nap mint nap használjuk, viszont a tanulással ritkábban hozzuk őket összefüggésbe. Az Internet elterjedése szintén a tanulás új dimenzióit nyitotta meg az e-learninggel, távoktatással, az online feladatvégzés, együttműködés és csoportmunka lehetőségeivel. A pályázók feladata az volt, hogy e témakörben készítsenek videót.

 

A videópályázat beküldési határideje október 31-én zárult le. A beérkezett harmincegy, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire reflektáló videó mindegyike megfelelt a pályázat követelményeinek. A videók megtekinthetőek a pályázat Facebook oldalán.

 

A zsűri döntése alapján az alábbi döntés született:1. helyezett: Horváth Rozália: Videó 2.0 - Tanulás 2.0

 

 

 

2. helyezett: Kőrös Ádám: The learninator

 

 

3. helyezett: Erdei Debóra és Iepure Rudolf: Tanulás 2.0 - Múlt, jelen, jövő


 

Gratulálunk a győzteseknek!

 

Eredményhirdetés november 16-án 9.30-10.00 lesz. A nyertes pályázóknak a díjakat átadja, illetve a zsűri döntéséről és a pályázat tapasztalatairól beszámol Spáh Dávid, rendező, színész, producer.

 

Cím: Mathias Corvinus Collegium, 1016 Budapest, Somlói út 51.

 

Minden érdeklődőt szívesen várunk!

 

Kérjük, a részvételi szándék előzetes jelzését a videopalyazat@mcc.hu e-mail címen, vagy a hivatalos Facebook oldal eredményhirdetés eseményén az alábbi linken:

 

https://www.facebook.com/events/224870511007972/

 

Figyelem!

A közönségdíjért zajló verseny még november 14. éjfélig tart!